Zaalverhuur feesten & partijen

Zaalverhuur feesten & partijen

Een feestje? Bij ’t Kraaienest kunt u het vieren!
Een bedrijfsfeest, familiedag, jubileum, seizoenafsluiting, kerst- of nieuwjaarsborrel: wat u ook wilt vieren, bij ’t Kraaienest vindt u er de juiste zaal voor. Of het nu voor zakelijk gebruik is, privé of in verenigingsverband. 

De ideale zaal voor uw feest
De Asterdbar staat altijd tot uw beschikking. Deze open en fris ogende ruimte nodigt u uit om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een lekker hapje en drankje. In deze ruimte staat een microfoon en muziekinstallatie voor u klaar.

De biljartruimte sluit aan op de Asterdbar. De biljarttafels kunnen met gemak omgetoverd worden tot een uitnodigende plaats om een lunch- of een dinerbuffet te presenteren.

Wanneer de muziek bij uw feest een centrale rol vervult en u gebruik maakt van een band, dan is de Kesterenkelder heel geschikt. Bij feestelijke gelegenheden wordt er een tap geïnstalleerd. Ook staat de Kesterenkelder direct in verbinding met de tuin. U kunt het feest dus deels naar buiten verplaatsen of hier zelfs uw barbecue organiseren.

Catering
’t Kraaienest werkt samen met gerenommeerde cateringbedrijven. Of u het nu uitgebreid of juist wat soberder wilt, of het gaat om koffie met gebak, een borrel, lunch- of dinerbuffet of een zomerse barbecue, wij nemen de zorg uit handen. Op basis van uw wensen en budget doen wij u graag een passend voorstel.

Zaalverhuur in combinatie met consumpties en catering in eigen beheer is niet toegestaan.

Groepsuitjes
’t Kraaienest is een prima uitvalsbasis voor sportieve en culturele activiteiten op bijvoorbeeld familiedagen, bij bedrijfsfeesten of groepsuitjes. Verken de groene omgeving per fiets, solex of step. Of doe een spannende speur- of puzzeltocht. Altijd al een salsaworkshop willen volgen? Bij ’t Kraaienest kan het allemaal. Wij denken graag met u mee over een gezellige en verbindende activiteit voor jong en oud.