Welkom bij de Activiteitenmarkt

Zaterdag 10 Oktober  – Bewegen, opvoeden & gezondheid

Op Zaterdag 10 Oktober a.s.  11.00 – 15.00 organiseert ‘t Kraaienest en CJG Breda wijkteam Noord West een Activiteitenmarkt. Tijdens deze open dag kunt u deelnemen en genieten van mini-workshops en demonstraties, er is een gezondheidsmarkt, kinderopvang en kinderactiviteiten.

Programma open dag 2015

Kopie van Opendag2015.xls

Door op het programma-overzicht te klikken kunt u het volledige programma van de open dag inzien.

 

Aan deze open dag werken mee:

St. Open Sportcentrum Haagse Beemden, Sport Effect , Pilatus, Yoga Globe, Yoga, Salsasol, Salsa, Bachata en Kizomba, Gadisha , Orientaals dans, Centrum voor Jeugd en Gezin, Opvoeden en Surplus welzijn

gadisha-03Oriëntaalse dans is een sierlijke bewegingsvorm die al eeuwenoud is, afkomstig uit het Midden-Oosten en Middellandse Zee gebied. De elegante oefeningen zijn goed voor lichaamshouding, adem, mind en bewegingsvocabulaire. Ontspanning door inspanning, heerlijk meegaand op het ritme van de muziek…  en laat je eens ècht verrassen!
Oók voor privéles, ladystyling, coaching, workshop en themafeest.

Wekelijks lessen vanaf woensdag 16 september 2015 in ’t Kraaienest.

Neem een kijkje op de website:  www.gadisha.nl

Geef me de 5” op zaterdag 10 oktober

 CJG Breda wijkteam Noord West en het Kraaiennest slaan de handen ineen en organiseren een dag vol workshops en weetjes. Het thema van de dag is ‘Beweging, gezondheid, voeding, opgroeien en opvoeden’. Locatie Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest aan de Tweeschaar 12 inde Haagse Beemden.

Van 11:00 tot 15:00 uur zijn er doorlopend mini-workshops en demonstraties om een idee te krijgen van het (cursus)programma in ‘t Kraaienest op het gebied van beweging en gezondheid en andere partners uit de wijk Haagse Beemden.

Swing de heupen los met Salsa/Bachata/Kizomba ( Salsasol) of Oriëntaals dansen  (Ghadisha). Beweeg en ontspan met Pilates (Sport effect) of Yoga (Yoga Globe). Ook is er een workshop Kinderyoga en Oriëntaals dansen speciaal voor de kinderen. Maak je eigen soepje of smoothie van verse groeten en fruit geleverd door Aartsenfruit. Neem een kijkje bij de demonstratie Acro van Breda Gym of kom meedoen met de kleutergym van gymnastiek vereniging Longo. Voor jongeren wordt er een kick-boks workshop georganiseerd door Grote Broer HB en de Grote zussen verzorgen een dansworkshop. Mocht je nog energie over hebben, dan is er ook nog een stormbaan om uit te proberen. Scouting St. Joris en OSHB zorgen voor leuke activiteiten gedurende de dag voor de jonge kinderen.

Beweging en gezondheid zijn belangrijk voor alle leeftijdsgroepen. Iedereen is welkom. Neem gezellig de kinderen mee. Er is e.e.a. voor de kinderen te doen en kinderopvang zodat je zelf met de workshops mee kunt doen.

Doe je liever niet mee? Alleen een kijkje komen nemen mag natuurlijk ook.

In de centrale hal van SCC ‘t Kraaiennest is die dag een gezondheidsmarkt, waar je diverse informatie kunt krijgen over voeding,  opgroeien, opvoeden, beweging en gezondheid. Je kunt zelf genieten van een lekkere stoel- of lichaamsmassage. Wanneer je rond 13:30 uur aanwezig bent, maakt u zelfs nog kans op een leuke prijs bij de loterij. Houd daarvoor de komende advertenties in de gaten.

Je bent van harte welkom!