Vergaderruimte bedrijven

Vergaderruimte bedrijven 

Bedrijven beschikken steeds minder vaak over een vergaderruimte waar ze met grotere groepen medewerkers of klanten kunnen overleggen, brainstormen of trainen. Sociaal Cultureel Centrum ’t Kraaienest biedt uitkomst in deze situaties. Er staan verschillende zalen tot uw beschikking waar u met groepen van 8 tot 50 personen terecht kunt. Om uw presentatie te ondersteunen kunt u gebruik maken van een beamer met scherm, whiteboard, flip over, microfoon. Ook is er een snelle WiFi-verbinding aanwezig. In elke vergaderruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk, in overleg met u worden tafels en stoelen in de gewenste positie geplaatst. Zaalhuur vanaf € 20,-. ’t Kraaienest beschikt over een ruim aantal gratis parkeerplaatsen.

Catering
Dat ’t Kraaienest bij uw zakelijke bijeenkomsten zorgt voor koffie, thee en frisdrank staat voor zich. Wilt u eenvoudige of juist uitgebreide lunch? Een buffet, diner of barbecue? Een aangeklede borrel? Wij doen u graag een passend voorstel.

Bedrijfsuitjes
De groene omgeving is bij uitstek geschikt om er na uw vergadering of bijeenkomst op uit te trekken. De mogelijkheden zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan een tocht met fiets of solex. Of stapt u liever op de step? Of gaat u met uw team de uitdaging van een gezamelijke bootcamptraining aan?  ’t Kraaienest organiseert sportieve of culturele activiteiten voor uw bedrijf, eventueel in samenwerking met één van onze partners. Wij denken graag met u mee! Een sportieve activiteit kan niet met een lege maag. Natuurlijk zorgen wij ook bij deze activiteiten voor een heerlijke lunch en diner.

Flexplekken
Bent u freelancer, op zoek naar een rustige werkplek onderweg of een ruimte voor een bespreking met klant of collega? In ’t Kraaienest kunt u gebruik maken van één van de flexplekken, waar uiteraard een goede WiFi-verbinding tot uw beschikking staat. In de Asterdbar kunt u terecht voor een praatje en een kop koffie of thee, zodat u daarna weer fris aan de slag kunt.

Beschikbare zalen
Voor zakelijk gebruik zijn de volgende zalen beschikbaar:

  • Heksenwielkamer, geschikt voor 14 personen
  • Kroetenkamer, geschikt voor 12 personen
  • Paradijszaal, geschikt voor 20 personen
  • Paradijs- Kroetenkamer, geschikt voor 36 personen
  • Kesterenkelder, geschikt voor 30-40 personen
  • Haagse Beemdenzaal, geschikt voor 40-60 personen
  • Kievitsloopzaal, geschikt voor 16 personen
  • Asterdbar en biljartruimte voor borrel, lunch- en dinerbuffet

Kijk voor meer informatie op https://www.scc-kraaienest.nl/zaalindeling/