Met trots presenteert het bestuur van Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest onze eerste bijdrage aan de verduurzaming van ons gebouw:

 

Feesten en Partijen 


In samenwerking met mlouza catering en verhuur organiseert Scc ‘t Kraaienest ook uw mediterrane of Arabische feest.  (zie foto galerij voor meer impressies.)

 

   

 

Contact info@mlouza.nl tel. 06-34 02 30 94

 

 

 

 

Expositie Schilderwerken 


In het Kraaienest organiseren wij heel het jaar door verschillende exposities. Hiervoor werken wij samen met getalenteerde kunstenaars. De kunstenaars exposeren afwisselend hun werk  in ons grand-café en vide naar onze vergaderruimtes. Bent u een kunstliefhebber?

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We verwelkomen u graag van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Wilt u zelf een keer gebruik maken van onze ruimte voor uw expositie, neem dan contact op met ons via het contactformulier op deze website.

Graag tot ziens!

 

 

“Polder haas project”

” Haagse Beemden polder, gewoon bijzonder mooi!”

De huidige expositie is van Margreet Lankhuizen van der Velden.

Kunstenaar aan het woord:

‘Ik woon al 35  jaar in de Haagse Beemden. In Hoogstraten volg ik een kunstopleiding bij het IKO. Na het afsturen in de richting schilderkunst ben ik mij nu aan het specialiseren. Ik zit in het laatste jaar van deze specialisatie.  Het werk wat ik nu toon is geïnspireerd door de Haagse Beemden Polder. Afgelopen twee jaar heb ik 196 verschillende routes gelopen in deze polders. Tijdens het wandelen maak ik foto’s van de dingen die mij interesseren. Deze foto’s vormen de basis van mijn schilderijen’.

Voor meer info verwijzen wij u graag door naar polderhaas@icloud.com. 

Deze expositie is te bezichtigen tot en met 13 december 2021.

 

 

agenda2.

Weekagenda Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest


Maandag: Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesisch, Dietistenpraktijk, Hypnohelp, Bredaas Vrouwenkoor, Biljartclub Heksenschans, Total Dance, Rodie ballet.

Dinsdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, IPD Opleidingen, Biljartclub OVU, Bredaas Muziek Theater, Fit4live, Total Dance, Weight Watchers, Haagse Beemden nieuws.

Woensdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Biljartclub Heksenschans, IPD Opleidingen, Biljartclub van Reek, Total Dance, De Laatbloeiers.

Donderdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Dietistenpraktijk, Biljartclub Apeldoorn, Koenraads creatief workshop, Total Dance.

Vrijdag: Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Dieetpraktijk Eetwijs, Total Dance.

Zaterdag: Beate Taleninstituut, Poolse school, Hypnohelp.

Zondag: Genade van God, Faith of Life, Les Messagers, Tamil kerkdienst.

agenda2.