c59d1c4c-c65d-45e0-bdbe-dc5b54ef2c67 (6)

V@

c59d1c4c-c65d-45e0-bdbe-dc5b54ef2c67 (6)

Trimloop 2020.1

Afbeelding Fons Storm

Expositie Schilderwerken 


In het Kraaienest organiseren wij heel het jaar door verschillende exposities. Hiervoor werken wij samen met getalenteerde kunstenaars. De kunstenaars exposeren afwisselend hun werk  in ons grand-café en vide naar onze vergaderruimtes. Bent u een kunstliefhebber?

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We verwelkomen u graag van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Graag tot ziens!

 

De huidige expositie is van de kunstenaar Fons Storm en is te bewonderen tot en met 19 februari 2020.

Fons Storm is geboren in 1940 in het toenmalige Nederlands-Indië. In Breda volgde hij de dagopleiding fotografie en film waar hij in 1964 voor af studeerde. Na het behalen van zijn akte L.O. tekenen gaf hij op diverse mavoscholen in Brabant tekenles.  Vervolgens illustreerde hij informatieve boekjes voor het basisonderwijs die werden uitgegeven door Uitgeverij “De Ruiter”. Veel later gaf hij thuis les in tekenen en schilderstechnieken met de kennis die hij zich in de loop van de tijd eigen had gemaakt, op een zolderkamer waar het aantal cursisten werd beperkt tot maximaal 4 personen. Zo kreeg iedere cursist de hulp en aandacht die hij/zij nodig had. Nog steeds is Fons zoekende naar nieuwe uitdrukkingsvormen. Zo hield hij zich een poos bezig met het in lagen opbouwen van een 3D schildering. Momenteel is hij daar tijdelijk mee gestopt omdat hij hoogstwaarschijnlijk allergisch is voor de gevaarlijke dampen die het materiaal met zicht meebrengt.

Fons wenst u veel kijkplezier op deze expositie!

Afbeelding Fons Storm

agenda2.

Weekagenda Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest


Maandag: Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesich, Hypnohelp, Bredaas Vrouwenkoor, Biljartclub Heksenschans, Fanfare Fidelis, Total Dance.

Dinsdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, IPD Opleidingen, Yelle’s gym, Biljartclub OVU, Bredaas Muziek Theater, St. Wij, Total Dance, Weight Watchers, Haagse Beemden nieuws.

Woensdag: MS. Anders, Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Biljartclub Heksenschans, IPD Opleidingen, Biljartclub van Reek, Total Dance, De Laatbloeiers.

Donderdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Biljartclub Apeldoorn, Total Dance.

Vrijdag: Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Dieetpraktijk Eetwijs, Total Dance.

Zaterdag: Beate Taleninstituut, Poolse school, Hypnohelp.

Zondag: Genade van God, Faith of Life, Les Messagers, Tamil kerkdienst.

agenda2.