Expositie Schilderwerken 


In het Kraaienest organiseren wij heel het jaar door verschillende exposities. Hiervoor werken wij samen met getalenteerde kunstenaars. De kunstenaars exposeren afwisselend hun werk  in ons grand-café en vide naar onze vergaderruimtes. Bent u een kunstliefhebber?

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We verwelkomen u graag van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Graag tot ziens!

 

 

De huidige expositie  is gemaakt door Cor Schreuders uit Klundert.

Te bezichtigen van 28 februari t/m 9 april.

Mijn naam is Cor Schreuders uit Klundert en mijn beroep was constructeur/tekenaar op een ingenieursbureau. Inmiddels ben ik een aantal jaren met pensioen. Omdat ik altijd al wilde gaan schilderen heb ik in 2012 de stap gezet om hier daadwerkelijk mee te beginnen.

Het maken van realistische schilderijen heeft mijn voorkeur, dat kan zijn, landschappen, dieren en portretten. Mijn laatste expositie was tijdens de kunst en cultuurroute Halderberge in hotel ‘Reiskoffer’ te Bosschenhoofd.

De werken die nu in ’t Kraainest te zien zijn, zijn in aquarel of in olieverf.

Buiten het schilderen heb ik nog twee andere hobby’s. Het maken van muziek en met name slagwerk bij koor en orkest. Daarnaast maak ik van papieren bouwplaten gebouwen, muziekinstrumenten, vogels en dieren. Waar ik ook regelmatig mee exposeer.

Trimloop 2020.1

agenda2.

Weekagenda Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest


Maandag: Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesich, Hypnohelp, Bredaas Vrouwenkoor, Biljartclub Heksenschans, Fanfare Fidelis, Total Dance.

Dinsdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, IPD Opleidingen, Yelle’s gym, Biljartclub OVU, Bredaas Muziek Theater, St. Wij, Total Dance, Weight Watchers, Haagse Beemden nieuws.

Woensdag: MS. Anders, Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Biljartclub Heksenschans, IPD Opleidingen, Biljartclub van Reek, Total Dance, De Laatbloeiers.

Donderdag: Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Biljartclub Apeldoorn, Total Dance.

Vrijdag: Yoga/Pilates Sport Effect, Taaltraining Indonesisch, Hypnohelp, Dieetpraktijk Eetwijs, Total Dance.

Zaterdag: Beate Taleninstituut, Poolse school, Hypnohelp.

Zondag: Genade van God, Faith of Life, Les Messagers, Tamil kerkdienst.

agenda2.